sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

5.4.2015

Saavuimme tänne Fuerteventuraan eilen iltapäivästä. Lentokenttä sijaitsee saaren pääkaupungissa Puerte del Rosariossa, josta saimme kyydin asunnollemme noin 35 kilometrin päähän saaren pohjoisosassa sijaitsevaan Corralejon kaupunkiin. Lentomatka Helsingistä Berliiniin meni mukavasti, mutta Berliinin ja Fuerteventuran välimatka oli aika kammottava, "pieni" turbulenssi heilutteli konetta välillä tosi kovastikin.


  Asumme kuuden muun suomalaisen vaihto-opiskelijan kanssa aivan Corralejon keskustassa. Asunto on tilava, mutta tosi likainen. Lisäksi asunto on hieman rupsahtanut - astianpesukone on rikki, imuria ei ole (siivousvälineet ovat todella alkeelliset ja likaiset) sekä toinen asunnon suihkuista on rikki.
  Ensimmäinen ilta menikin aika nopeasti huoneiden siivouksen, tavaroiden purkamisen, ruokakaupassa käynnin sekä kämppäkavereihin tutustumisen merkeissä. Kaikki kämppäkaverimme ovat tosi mahtavia ja mukavia ihmisiä ja olemmekin jo tutustuneet todella hyvin. Iltojen traditioksi taitaakin muodostua yhteinen istuskelu ja kuulumisten vaihto asuntomme kattoterassilla.


 Tänään olemme tutustuneet paikkoihin ja kierrelleet kaupungilla. Esimerkiksi ruokatarvikkeet ovat tosi edullisia verrattuna Suomen hintoihin, vaikka olemmekin lomakohteessa.
 Illalla lähdimme lenkkeilemään rantoja pitkin ja näimme venesatamassa järjettömän kokoisen rauskun, jonka leveys oli yli metrin - saa nähdä kuka uskaltaa uida reissun aikana...


Huomenna menemme toimistolle sopimaan työkuvioista.